Ausia se lalolagi e le tutusa carbon e ala i le laser etching lau oloa

Laser etching o se metotia e fa'ailoga ai se oloa, tusa lava po'o se fagu tioata, se pulou, po'o se ofe/selu laupapa po'o se pulumu.E fesoasoani i le fa'ailogaina o oloa e ala i le fa'amatagofieina o lau fa'ailoga ma tu'u sa'o atu le a'afiaga i tagata fa'atau.I le seneturi fou, o loʻo talanoa tagata uma e uiga i le ausiaina o le carbon neutral, fatuina o se lalolagi lanu meamata, filifilia o se auala gafataulimaina ma isi. Ou te manatu o la tatou matafaioi le alofa atili i lo tatou paneta.

O iinei e mafai ona matou faʻaali atu ia te oe nisi o le laser etching i luga o ituaiga eseese o oloa.
1. O le mea muamua o le laser etching i luga o se pulou manogi:


O loʻo faʻaalia ai o le logo a le kamupani ma le faʻailoga ua lolomi i luga o le pulou.Pe e te manaʻo e faʻatau atu i tagata faʻatau, pe tuʻuina atu o se meaalofa faʻapitoa, e faʻaalia ai lau faʻailoga i tagata lautele.

2. E le gata i lea, o le isi lea faʻataʻitaʻiga o le laser etching le logo a le kamupani i luga o se isi oloa, o se pulou fagu vai:


E mafai ona e vaʻai i le logo e foliga matagofie ma e tuʻuina atu se faʻamatalaga tuusaʻo i le tagata faʻatau o se oloa maualuga.

3. O le isi fa'ata'ita'iga o oloa o lo'o fa'aogaina sa'o i luga o se fagu tioata:


O se metotia na fa'avasega e le si'osi'omaga.E foliga mai e sili atu le si'osi'omaga ma sili atu ona gafataulimaina pe a fa'atusatusa i le mauaina o se lomitusi lanu sa'o i luga o se fagu tioata.E sili atu le manaia o lau lomitusi ona e felanulanua'i, ae atonu e totoe mea kemikolo, e le'o fa'alelei le si'osi'omaga.

4. togitogia leisa / togitogiga i luga o se selu ofe
d6c069b6-4040-4ade-8652-eee18e2eb293 0a209e90-0d99-4089-b753-dedc06faf670 91f7b72b-6b8c-4527-99f2-25d3acc640ac
E leai se matou vitio mo lena mea, o le mea lea matou te faʻaalia ai se ata iinei.Ole a'afiaga lea ile 'au ole selu fafie, lea matou te talitonu o se tasi lea o auala e sili ona fa'afeiloa'i i totonu ole selu oe po'o pulumu fa'aliga, lea e fa'aalia ai le matagofie o le oloa, fa'aleagaina ma fa'afefete.

I le faaiuga, o le laser etching o loʻo faʻapupulaina atili e le pule faʻapisinisi i le faia o latou faʻailoga ina ia tu i fafo i isi ituaiga i le maketi.O lo'o tu'uina atu se fa'ailoga lelei i le tagata fa'atau o lo'o e taumafai e puipui le lalolagi.E fa'afoliga lauusiusi au ata fa'apisinisi ma ose faiga fa'atauga lelei e afifiina ai lau fa'ailoga ina ia fa'atumauina, fa'alelei fa'alesiosiomaga ma fa'apea fo'i i le fa'ailoga kaponi.


Taimi meli: Ian-10-2023Isi Blog

Fa'afeso'ota'i lau Go Wing Bottle Experts

Matou te fesoasoani ia te oe e aloese mai faʻalavelave e tuʻuina atu le lelei ma le faʻatauaina o lau fagu manaʻomia, i le taimi ma le paketi.