O le a le isi mea o lo'o natia i totonu o le meli tatou te inu i aso uma?

O le a le isi mea ua natia -1

Na e mafaufau pe o le a tonu le mea o loʻo i totonu o lena mea suamalie na e faʻasalalau i lau faʻafefe i le taeao?O le meli o se tasi o meaʻai sili ona manaia i le lalolagi, ma le tele o mea lilo ma le tele o faʻaoga!

1. Ina ia maua le 1 pauna o le meli, e tatau i lagomeli ona aoina mai le nectar mai le tusa ma le 2 miliona fugalaau!
Ina ia maua lenei aofaiga o le sua, e tatau ona latou faimalaga i le averesi pe tusa o le 55,000 maila, o se galuega i le olaga atoa mo le 800 pi.

2. O pi o le ituaiga malosi o teine.
O le 99% o le fa'aputuga pi e faia a'e i tama'ita'i lagomeli, a'o le isi 1% o lo'o faia i tama'i 'drone', e na'o le pau le fa'amoemoe o le faigāuō ma le masiofo.

3. E mafai ona tumau e faavavau!
O le meli e iai ni mea fa'asao faanatura, o lea e le mafai ona leaga pe a e teuina i totonu o se atigipusa malulu.Na maua fagu meli i se tuugamau Aikupito e 2,000, lea na maua ai o loo mafai ona ʻaina ina ua iʻu ina maua i lalo o le oneone o le toafa!

4. O se mea'ai sili mo pi.
E lua sipuni tele o le meli e lava le malosi e fafaga ai se lagomeli o loo lele solo i le lalolagi!

5. E eseese le tofo o vaega ta'itasi.
E maua e le meli lona tofo mai fuga e sau ai le sua.O se vaega e faia mai le lavender nectar o le a matua ese lava le tofo i se vaega e faia mai sunflowers!

6. E tulaga ese i mea'ai.
O le meli e NA'O le mea'ai e gaosia e iniseti e 'ai e tagata.

O le a le Isi Ua Natia -2
O le a le isi mea ua natia -3

7. O se antioxidant tulaga ese e taʻua o le pinocembrin e naʻo le meli!
I suʻesuʻega, ua fautuaina e mafai e lenei antioxidant ona fesoasoani e faʻaleleia le gaioiga o le mafaufau.

8. O le meli ua na o le pau lea o le meaai e aofia ai mea uma e manaomia e tausia ai le ola.
E aofia ai enzymes, vitamini, minerale ma vai.

9. E mana'omia se aofaiga tele o le mana-pi e gaosia ai.
Ole averesi ole pi faigaluega ole a na'o le 1/12th ole sipuniti ole meli ile olaga atoa.

10. Ua tuputupu aʻe tagata e manatua le mea o iai le meli i le supamaketi.

I le taimi o se suʻesuʻega i le 2007, na ave ai se vaega o alii ma tamaitai e savalivali faataamilo i se maketi e faʻatatau i faleoloa meaai.Na latou savavali atu i le ogatotonu o le maketi ma talosagaina e faasino i le itu o faleoloa eseese.Sa sili ona sa'o pe a faasino i mea'ai e maualuga le kalori e pei o le meli ma le suauu olive.E talitonu saienitisi e mafua lenei mea ona o le tala faasolopito o a tatou ituaiga o tagata tuli manu, lea o le mauaina o meaʻai e maualuga le kalori o le sini!

fagu meli

O le a le Isi Ua Natia -4
O le a le isi mea ua natia -5

A'o e iai iinei, aisea e te le va'ai ai i la matou filifiliga o fagu mata'eta'e matagofie?E o'o mai i so'o se foliga ma lapopo'a, fa'atasi ai ma se filifiliga o le fa'aopoopoina o se tapuni pe leai ma i le tele o fa'avasegaga tau aofa'iga filifiliga, e fa'atauaina tele mo pisinisi tetele ma tama'i fale-fa'ufale tutusa.

Ole 30ml Mini Jar ose tama'i ulo aulelei e lelei mo le tu'uina atu o vaega ta'itasi ole meli ile taumafataga o le taeao po'o se vaega o se seti meaalofa!E la'ititi le tau ile 10p ile fagu pe a e fa'atau ile tele.O la matou 330ml Ampha Jar lapopoa o se pupuni ma matagofie, faatasi ai ma le tele o filifiliga o lanu tapuni o loʻo avanoa, e aofia ai: uliuli, auro, siliva, paʻepaʻe, mumu, fualaʻau, chutney, mumu mumu ma le lanumoana gingham.E mafai ona fai mo oe mo le itiiti ifo ile 20p ile meataitasi.Ole 1lb Jar ose fagu fa'asao fa'aleaganu'u e sau fa'atasi ma se pulou sikulima auro lelei e fa'amalieina lelei le iila auro o le meli.Ole fagu lea ole a toe fa'afo'i oe ile 19p ile iunite pe a fa'atau fa'atasi.Ma le mea mulimuli, o loʻo i ai la matou 190ml Hexagonal Jar, o le matou fagu tioata sili ona tulaga ese, ona o ona itu e ono ona itu.Ose lapo'a tele mo le teuina o vaega laiti o fa'asao, e foliga matagofie i luga o le fa'atau i maketi faifa'ato'aga i nu'u!O le a latou toe fa'afo'i oe ile 19p ile iunite pe a fa'atau fa'atasi.

O ai na iloa e mafai ona matua tele le meli?


Taimi meli: Feb-08-2020Isi Blog

Fa'afeso'ota'i lau Go Wing Bottle Experts

Matou te fesoasoani ia te oe e aloese mai faʻalavelave e tuʻuina atu le lelei ma le faʻatauaina o lau fagu manaʻomia, i le taimi ma le paketi.